خطرات استفاده از کود شیمیایی و آلی

آذر ۲۲, ۱۳۹۶ | By wallshelf | Filed in: عمومی.

استفاده از کودهای همیشه باغبان، کشاورزان و دانشمندان بوده است. ما در حال حاضر باید با آخرین اخبار مربوط به مسمومیت سالمونلا، در مورد انواع مواد شیمیایی و محصولات طبیعی ما در محصولات، باغ ها و چمن های ما مخلوط کنیم.

در خبرهای اخیر اداره غذا و داروی آمریکا (FDA) در حال حاضر به دنبال علت شیوع اخیر گوجه فرنگی است. بیش از ۱۶۵ نفر در ایالات متحده به بیماری مبتلا شده اند. بیش از ۱٫۴ میلیون مورد مسمومیت مربوط به غذا وجود دارد؛ در سال ۲۰۰۶ حدود ۶۰۰ مرگ و میر ناشی از سالمونلا وجود داشت. آیا راهی است که ما غذا را تحت تأثیر محصولات ما قرار دهیم؟ ما نگاهی خواهیم داشت به لقاح کودهای شیمیایی خاص و نشان دادن خطرات و نگرانی های آسیب دیده.

آیا بارور شدن امکان پذیر است؟

هنگامی که به بیش از بارور شدن می آید، می توانیم در مورد کودهای مضر و مورد بحث قرار گیریم. از آنجا که کودهای مصنوعی در چنین مقادیر عظیمی و مواد شیمیایی مخرب مورد استفاده در آنها استفاده می شوند، کودهای مصنوعی قطعا می توانند اکوسیستم را تسکین دهند، به ویژه به علت افزایش عظیم مواد مغذی.

ذخیره سازی کودهای آلی و معدنی نیز می تواند مضر باشد. هنگام تهیه کود نیتروژن با شرایط مناسب آب و هوا و خاک امکان انتشار گازهای گلخانه ای گاز اکسید نیتروس را آزاد می کند. استفاده بیش از حد از نیتروژن نیز به یک مشکل کنترل آفات در جاده منجر می شود.

کودهای آلی همچنین می توانند مضر باشند. گفته می شود کود و اوره، متان، اکسید نیتروژن و دی اکسید کربن را در مقادیر غیر قابل اطمینان آزاد می کنند، این همه به نوع آن بستگی دارد که آیا آنها جامد یا مایع هستند.
نگرانی های دیگر که بر روی هر دو نوع کود تاثیر می گذارد، ورودی های مواد مغذی بیش از حد در خاک باعث سوزاندن گیاه می شود. همچنین نیاز به نظارت مداوم خاک و استفاده مجدد از کود به طور منظم است که می تواند منجر به بارور شدن شود.

اگر چه هنوز معلوم است که این مواد شیمیایی تولید شده طبیعی و مصنوعی در آینده محصولات کشاورزی ما تاثیر خواهد گذاشت.

جدی ترین نگرانی این است که با توجه به مصرف منابع جهانی، ما در معرض خطر آلوده کردن محیط زیست قرار می گیریم، زیرا ما همچنان به انتشار مقدار قابل توجهی گازهای گلخانه ای به محیط زیست با توجه به نگهداری کود نیازی نداریم.


Tags: , , , , , ,